Edirne'de Çocuk Şube Müdürlüğü 'Yeni Hizmet Binası' Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Çocuk Şube Müdürlüğü 'Yeni Hizmet Binası' Törenle Hizmete Açıldı

Edirne\'de Çocuk Şube Müdürlüğü \'Yeni Hizmet Binası\' Törenle Hizmete Açıldı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

31.08.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Edirne Valisi Dursun Ali Şahin olmak üzere il protokolü de katıldı.

Edirne'de uzun yıllar askeri amaçlı kullanılan tarihi bina, Edirne Valiliği'nin girişimleriyle, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası olarak tahsis edildi. Kıyık Caddesi üzerinde bulunan mevcut Çocuk Şube Müdürlüğü, Umur Bey Mahallesi Harbiye Çeşme Sokak'taki yeni yerine taşınarak hizmete açıldı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte günün ihtiyaçlarına göre restore edilen bina, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ın, kamu kurum il müdürleri ve kolluk kuvvetleri temsilcilerinin katımıyla hizmete açıldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü'nün kent genelinde 13 farklı binada hizmet verdiğini belirterek, "Devletimiz var olsun, yüce devletimiz 40 milyona yakın bir meblağla bitirilecek olan emniyet müdürlüğü hizmet binası yürürlüğe girdiğinde bütün hizmet birimleri aynı binanın çatısı altında toplanacak. ve o şekilde hem polis memurlarından tasarruf edilmiş olacak hem de hizmetin daha akıcı bir şekilde yürütülmesi sağlanmış olacak" dedi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da Çocuk Şube Müdürlüğü'nün Kıyık Caddesi'ndeki ek hizmet binasında oldukça kısıtlı imkanlar ve zor şartlar altında hizmet verdiğine değinerek, yeni hizmet binasını günün şartlarına uygun Edirne'ye yakışır bir şekilde teşkilata kazandıran Vali Dursun Ali Şahin'e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri şubenin açılış kurdelesini kestikten sonra binada incelemelerde bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Çocuk Şube Müdürlüğü 'Yeni Hizmet Binası' Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement