Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne merkez ile Keşan, Havsa ve Lalapaşa ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

04.11.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne merkez ile Keşan, Havsa ve Lalapaşa ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Keşan İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, 5 Kasım Perşembe günü 12.00-17.00 saatleri arasında 5 saat süre ile planlı bakım çalışması nedeniyle Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacır Beldesi ve özel müşterilerde; 6 Kasım Cuma günü 10.00-17.00 saatleri arasında 7 saat süre ile planlı bakım çalışması nedeniyle Havsa ilçesine bağlı Musulça Köyü ve bölgedeki diğer tesislerde; 6 Kasım Cuma günü 09.00-10.00 saatleri arasında üçüncü şahıs- kurum çalışması nedeniyle Edirne Organize Sanayi Bölgesi tamamında, Çimentaş İzmir Çimento Türk A.Ş. tesislerinde; 8 Kasım Pazar günü 06.00-09.00 saatleri arasında 3 saat süre ile üçüncü şahıs-kurum çalışması nedeniyle Edirne şehir merkezinin tamamında, Bosnaköy, Budakdoğanca, Kemalköy, Yenikadın, Eskikadın, Ekmekçi, Sarayakpınar, Büyükismailçe, Ahıköy, Uzgaç, Karabulut, Avarız, Değirmenyeni, Büyükdöllük, Yolüstü, Hatipköy, Muratçalı, Suakacağı, Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük, Menekşesofular, Kayapa, Korucuköy, Musabeyli, Karayusuf, Demirhanlı, ve Hacıumur Köyleri ile Kapıkule Gümrük Kapısı ve DDY Gar Müdürlüğü'nde, Edirne Kapıkule arası Üç Kardeşler Tekstil Fabrikası, Kilim Mensucat Fabrikası, Edirne Giyim Sanayii, Murat Yapı Tekstil Fabrika Tesislerinde ve diğer tesislerde, Süloğlu ilçe merkezinin tamamı ve Geçkinli, Yağcılı, Domurcalı, Sülecik, Taşlısekban, Tatarlar, Keramettin, Büyükgerdelli Köyleri ile bu istikametteki diğer tesislerde, Lalapaşa ilçe merkezinin tamamı ve Sinanköy, Hanlıyenice, Büyünlü, Küçünlü, Hacılar, Kalkansöğüt, Hacıdanişment, Vaysal, Sarıdanişment, Süşleymandanişment, Ömeroba, Ortakçı, Kavaklı, Taşlımüsellim, Saksağan, Hüseyinpınar, Çatma, Demirköy, Doğanköy, Çallıdere, Tuğlalık, Uzunbayır ve Hamzabeyli köyleri ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı ile bu istikametteki diğer tesislerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement