Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne’nin Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

14.11.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne'nin Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Keşan İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, 15 Kasım Pazar günü 09-00-13.00 saatleri arasında 4 saat süre ile planlı bakım çalışması nedeniyle Keşan'a bağlı Beğendik Beldesi, İpsala ilçesine bağlı Hacıköy ve özel müşterilerde; Uzunköprü İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 17 Kasım Salı günü 10.00-14.00 saatleri arasında 4 saat süre ile planlı bakım çalışması nedeniyle Uzunköprü'ye bağlı Aşçıoğlu Mahallesi Topraklık Caddesi ve Alpaslan Caddesine bağlanan sokaklarda, Aşçıoğlu Mahallesi Cami Bölgesi ve bölgedeki diğer tesisler ile Aşçıoğlu Mahallesi Hızır Reis Caddesi ve Alpaslan Caddesine bağlanan sokaklarda, 2 Murat İlkokulu bölgesi ve bölgedeki diğer tesislerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement