Edirne'de Polisten Asayiş Uygulaması (2) - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Polisten Asayiş Uygulaması (2)

Edirne\'de Polisten Asayiş Uygulaması (2)

TEKİRDAĞ'DA 600 POLİS KATILDIEmniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde bu gece yaptığı asayiş uygulamasına Tekirdağ merkez ve ilçelerinde 600 polis katıldı.

10.12.2016 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'DA 600 POLİS KATILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde bu gece yaptığı asayiş uygulamasına Tekirdağ merkez ve ilçelerinde 600 polis katıldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın yönettiği, il merkezinde 6 noktada yapılan uygulamaya narkotik, mali, terör, kaçakçılık ve organize, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında olduğu yaklaşık 200, ilçelerde ise 400 polis görev aldı.

Şüpheli kişilere yönelik GBT kontrolleri yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi gözaltına alındı. Ayrıca ruhsatsız 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca ile bir av tüfeği ele geçirildi. Deniz Şube Müdürlüğü'nün hucumbotları denizde kontrollerde bulundu.

Ekipler, roman vatandaşların yaşadığı Aydoğdu Mahallesi'nde birçok umuma açık yerlerde arama yaptı.

Buradaki uygulamaları izleyen Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Diğer illere nazaran Tekirdağ huzurlu bir şehir, Arkadaşlardan aldığım verilere göre çok önemli bir durum yok. Bütün şubelerden ekiplerin katıldığı bu tür uygulamaları, vatandaşlarımızın huzuru için bundan sonra da yapacağız" dedi.

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Polisten Asayiş Uygulaması (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement