Edirne'de Seçimler Kıran Kırana Geçti - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Seçimler Kıran Kırana Geçti

Edirne\'de Seçimler Kıran Kırana Geçti

2014 mahalli idareler seçimi Edirne'de kıran kırana geçerken, Edirne merkez dahil 4 ilçeyi CHP alırken, 1 ilçede MHP, 3 ilçe de AK Parti seçimi kazandı.

31.03.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 mahalli idareler seçimi Edirne'de kıran kırana geçerken, Edirne merkez dahil 4 ilçeyi CHP alırken, 1 ilçede MHP, 3 ilçe de AK Parti seçimi kazandı.

2014 mahalli idareler seçimlerinde Edirne Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Recep Gürkan rakiplerine göre yüzde 36,9 oyla kazandı. Yine Edirne'nin en büyük ilçesi Keşan'da yüzde 50,8 oy oranıyla CHP'li Mehmet Özcan ile Havsa ilçesinde yüzde 52,9 oy oranıyla CHP'li Oğuz Tekin güven tazeledi. Lalapaşa ilçesinde yüzde 46,9 oy oranıyla MHP'li Bülent Şahinbaş kazanırken, Süloğlu'nda yüzde 44,9 ile CHP'li Mehmet Ormankıran seçimi kazarak belediye başkanları oldu.

İpsala ilçesinde seçimi yüzde 37,2 oy oranıyla AK Parti'li Mehmet Kerman kazanırken, Meriç'te yüzde 47,4 AK Parti'li Nihat Yörük seçimi kazandı. Uzunköprü ilçesinde yüzde 57,4 oy alan CHP'li Enis İşbilen, güven tazelerken, Enez'de yüzde 54,2 oy alan AK Parti'li Abdullah Bostancı belediye başkanı oldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Seçimler Kıran Kırana Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bayram aydın: chp li bir belediye olarak gider ayak, parka kepçeyi sokup,son an da büyük kemiği kapmaya çalışan bir zihniyet ,amaç ne olursa olsun ,chp li ve sosyal demokrat olamaz.bu bağlam da önceki başkanı,meclis üyelerini,il başkanlığı yönetim kurulunu şiddet ve nefretle kınıyor,yeni başkanı ve o nineyi yürekten kutluyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement