Edirne'de "Sokakta Fotoğrafçılık" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de "Sokakta Fotoğrafçılık" Sergisi Açıldı

Edirne'de "Sokakta Fotoğrafçılık" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

24.12.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de "Sokakta Fotoğrafçılık" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Başkanı Serdar İyiiz, Cevat Ağaoğulları Taşhangar Spor Mezkezi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, EFOD üyelerinin fotoğraflarının Türkiye'deki çeşitli yarışmalarda dereceye girdiğini söyledi.

Edirne ve Türkiye'de düzenlenen fotoğraf sergileri arasında en iyi yerde olduklarını aktaran İyiiz, fotoğraf sanatçılarına başarılar diledi.

Sokakta Fotoğrafçılık Atölyesi Eğitmeni, Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu'nca AFİAP unvanı bulunan Behiç Günalan ise sergideki her fotoğrafın bir hikayesinin olduğunu söyledi. Fotoğraf sanatçılarının derslerine ilgiyle geldiğini anlatan Günalan, "Arkadaşlarımız ödevlerini çok iyi yaptı ve sizlere sundu. Kentimizde çeşitli sergiler açmaya devam edeceğiz. Bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından aralarında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın'ın da bulunduğu davetliler sergiyi gezdi. Sergi, hafta boyunca açık kalacak.

Sergide Alev Bilgen, Alpaslan Bolu, Canan Çağlar Kaplıca, Çiğdem Ulaç, Fatih Mehmet Özdemir, Fatma Bayko, Havva Tutak, Hasan Murat Çalaoğlu, Nilgün Erman, Orkide Arabacı Palabıyık ve Selva Atalan'ın kaydettiği fotoğraflar yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de 'Sokakta Fotoğrafçılık' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement