Edirne'de Yaşanan 'Göçük' Faciasının Ardından 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Yaşanan 'Göçük' Faciasının Ardından 2 Kişi Gözaltına Alındı

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Yapıldak köyü mevkiinde bulunan sulama kanalı inşaatında meydana gelen ve bir işçinin hayatını kaybettiği ‘göçük’ faciası ile ilgili olarak 2 firma yetkilisi gözaltına alındı.

23.05.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Yapıldak köyü mevkiinde bulunan sulama kanalı inşaatında meydana gelen ve bir işçinin hayatını kaybettiği 'göçük' faciası ile ilgili olarak 2 firma yetkilisi gözaltına alındı.

Hamzadere Barajı'na ait sulama kanalı projesinin yüklenici firmalarından İsmail Çelik İnşaat ve Or-Ned Firmasının şefleri, bugün öğle saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Hamzadere Barajı'nın sulama kanallarının inşaatında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yaşanan göçük sonrası 1 işçi hayatını kaybederken 1'inin durumu ağır 3 işçi göçük altından kurtarılmıştı. Olay yerine gelen arama kurtarma ekiplerinin 17 saatlik çalışmalarının neticesinde göçük altında kalan Gaziantepli işçi Veli Gök'ün cansız bedenine ulaşılmıştı.

Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan işçi Eyüp Çatalbaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken diğer 2 işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Yaşanan 'Göçük' Faciasının Ardından 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement