Edirne'de Zabıtalara Eğitim Verildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Zabıtalara Eğitim Verildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği tarafından Edirne Belediyesinde çalışan zabıtalara eğitim verildi.

15.08.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği tarafından Edirne Belediyesinde çalışan zabıtalara eğitim verildi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Edirne, Meriç, Esetçe, Uzunköprü, Lalapaşa ve Kırcasalih Belediyesi personeli katıldı.

Programda önceki eğitim çalışmasında olduğu gibi yine zabıtaların çalışma usul ve esasları anlatıldı.

Trakyakent Birlik Müdürü Behcet Atlı, zabıta personeline yönelik eğitimlere Edirne'de devam ettiklerini belirtti.

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo da eğitim programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediyelerde en yoğun ve stresli sayılabilecek birimlerden birinin zabıta olduğunu ifade eden Zogo, konuşmasına şöyle devam etti:

"Onun için görevimiz gereği motivasyonumuzun üst seviyede olması gerekiyor. Bu eğitimlerin bizler adına çok önemli etkinlikler olduğu kanaatindeyim. Eğitime katılan tüm zabıta personeline başarılı bir eğitim diliyorum. Bizleri birçok konuda daha da bilinçlendirmek için aramızda olan hocamıza da teşekkür ediyorum."

-Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ziyaret

Eğitim çalışmasının ardından Trakyakent Birlik Müdürü Behcet Atlı, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo ve İBB Zabıta Dairesi Şube Müdürü Saadettin Özyazıcı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gürkan, eğitimi organize eden Trakyakent ve Marmara Belediyeler Birliği yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Zabıtalara Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement