Edirne'deki Balık Ölümleri - Son Dakika
Yerel

Edirne'deki Balık Ölümleri

Keşan Doğa, Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) Başkanı Hakan Eşme, Keşan Çobançeşme köyü yakınındaki sulama göletinde, balık ölümlerinin araştırılması ve sorumlularına gerekli işlemin yapılması gerektiğini bildirdi.

29.09.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Doğa, Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) Başkanı Hakan Eşme, Keşan Çobançeşme köyü yakınındaki sulama göletinde, balık ölümlerinin araştırılması ve sorumlularına gerekli işlemin yapılması gerektiğini bildirdi.

Eşme, yaptığı yazılı açıklamada, Keşan ilçesine bağlı Çobançeşme köyü yakınlarındaki sulama göletinde çok sayıda balığın öldüğünü belirtti.

Balık ölümlerinin araştırılması ve sorumlularına gerekli işlemin yapılması gerektiğini dile getiren Eşme, şunları kaydetti:

"Doğa balığıyla, suyuyla, orman ve deniziyle bir bütündür.  Konu ile ilgili kurum ve kuruluşların yapacakları işlerde bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeleri gerekir. Ortada istenmeyen sonuçlar var. Bunun da hesapsız kitapsız yapılan bir işlemden kaynaklanıyor. Bahsedildiği gibi bu temizlik işini yapanlar kamuoyunu aydınlatmalıdırlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'deki Balık Ölümleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement