Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

TÜ Meriç Spor Kulübü, Edirn Belediye Başkanı Gürkan'ı ziyaret etti.

03.09.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, antrenör ve sporcuları, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, kulübün yeni sezon hedefleri, yaptığı transferler, Edirne'de basketbolun sevdirilerek basketbola olan desteğin arttırılması, sporun gençler üzerindeki etkisi ve evrensel bir dil olan spor yoluyla gençlere ulaşılması, onların kötü alışkanlıklardan korunması ile sportif bir gençlik yetiştirilmesi konuları konuşuldu.

Gürkan spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Kulüp yöneticileri Gürkan'a forma hediye etti.

Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi

Edirne'de "Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi" ile ilgili, ÇED raporunun alındığı bildirildi.

Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Keskin yaptığı yazılı açıklamada, kentin en büyük sorunlarından birini çöplük sorunu olduğunu belirtti.

Çöplük sorununun çözüme kavuşturulması için adımlar atıldığını aktaran Keskin, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanımız Recep Gürkan'la çalışmalarımız göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Edirne Katı Atık Birliği olarak, Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi'yle ilgili, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne yapmış olduğumuz başvuru sonuçlandı. Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi için ilk ve en önemli adım olan ÇED raporu alındı. Böylece, Edirnemizi yıllardır süren çöplük sorunundan kurtaracak olan bu proje için hiçbir yasal engel kalmamış olup, hayata geçirmek adına çalışmalarımız hızla devam etmektedir."

Üniversite Öğrencileri Yol Haritası

Edirne'de yeni eğitim öğretim yılına Trakya Üniversitesi'nde başlayacak öğrencilere Üniversite Öğrencileri Yol Haritası kitapçığı dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencilere otobüs terminalinde açılan stantta kitapçık dağıtıldığı belirtildi.

Kitapçığın içeriğinde öğrencilerin kayıt yaptıracakları bölümlerin adres ve telefonları, Edirne'de faaliyet gösteren öğrenci pansiyon ve yurtların bilgileri ile Edirne şehir içinde kullanabilecekleri minibüs hatlarının güzergahlarının yer aldığı kaydedildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement