Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Gönüllüleri Derneği ve IFDP Başkanı Bekleviç, Dubai'de gerçekleştirilecek Batı Afrika Yatırım Forumu'na katılacak.

07.09.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Gönüllüleri Derneği ve Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu (IFDP) Başkanı Tuna Bekleviç, Dubai'de gerçekleştirilecek Batı Afrika Yatırım Forumu'na katılacak.

Bekleviç, yaptığı yazılı açıklamada, 9 Eylül'de yapılacak forumda, Togo Devleti Devlet Başkanı başta olmak üzere Benin, Burkina Faso, Fildişi Sahilleri, Gine, Mali, Nijer ve Senegal delegasyonları ile ikili görüşmeler gerçekleştireceğini belirtti.

Türkiye'ye 11 Eylül'de döneceğini aktaran Bekleviç, şunları kaydetti:

"Türkiye, Orta Doğu, Körfez ve Batı Afrika ülkeleri arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi, karşılıklı yatırım imkanlarının oluşturulması için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz toplantılarda kültür köprüleri inşa etmeye gayret edeceğiz. Bu kıymetli organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, bu zirvenin yoksullukla mücadele konusunda mücadele veren tüm paydaşlara katkı sağlamasını dilerim. Dünyanın birçok ülkesinde yoksulluk, zulüm ve savaşların yaşandığı bir dönemde bu tür tohumların atılmasının çok değerli olduğunu düşünüyor, bu tür girişimlerin vicdanlara ilham vermesini diliyorum."

Eyüp Kadri bir yıl daha Edirnespor GK'da

Edirnespor GK sporcusu Eyüp Kadri'nin başarılı grafiğiyle bir yıl daha takımda yer alacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Edirnespor GK tesislerinde Asbaşkan Erkan Esenkal, İdari Menajer Güçhan Sanal, Genel Sekreter Halil Bodur ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldırım'ın katıldığı imza töreninde başarılı defans oyuncusuyla bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Edirnespor GK Basın Sözcüsü Savaş Üner, imza törende, Eyüp Kadri'nin bu sezon daha iyi işler çıkaracağını kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement