Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesi, çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

12.09.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi, çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yazılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Ekiplerin yol üst yapısının asfalt, beton, beton parke, granit parke, sathi kaplama, kaldırım refüj ve meydan düzenlemesi yapım, bakım ve onarım işlerini aralıksız sürdürdüğü aktarılan açıklamada, "Şehrimizin ana arter ve ara sokak, caddelerinde oluşan çukur ve bunun gibi nedenlerden dolayı halkımızın sıkıntı yaşamaması için ekiplerimiz sokak ve caddelerde, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir" ifadelerine yer verildi.

Edirnespor GK ilk maçına çıkacak

Bölgesel Amotör Lig'de mücadele eden Edirnespor GK sezonun ilk maçına 14 Eylül Pazar günü çıkacak.

Kulüp Basın Sözcüsü Savaş Üner, yaptığı yazılı açıklamada, pazar günü saat 15.00'te 25 Kasım Stadında Kocaeli Çınarlıspor'u konuk edeceklerini belirtti.

Tüm vatandaşları maça davet eden Üner, "İyi bir transfer sezonu geçiren takımımız maç için hazırlıklarını tamamladı. Maçı almak için önümüzde hiçbir engel yok. Ligde iddialıyız. Takımımız iyi durumda" ifadelerini kullandı.

-YÖ-REX Fuarı'na doğru

Yöresel Ürünler Fuarı'nın (YÖ-REX) 22-26 Ekim tarihleri arasında Antalya EXPO Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteği ve koordinatörlüğünde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinin de katılacağı fuara Edirne ve ilçelerinin coğrafi işaret almış yöresel ürünleriyle katılacağını belirtti.

Fuarla ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"ETSO'da, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulunduk. Yöresel ürünlerin uluslararası pazara açılması gerekiyor. Edirne çok sayıda yöresel ürüne sahip. Biz bunları ortaya çıkarıp dünyaya tanıtmak zorundayız. Bu anlamda fuarlar bizim için çok önemli." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement