Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Keşan'da terminal denetimi.

05.10.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediyesi Ulaşım Müdürlüğünce, şehirler arası ulaşıma hizmet veren terminal denetlendi.

Ulaşım müdürlüğünde görevli trafik zabıta memurları, terminaldeki yazıhaneler ve iş yerlerini ziyaret ederek, uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

Zabıta memuru Adnan Balık, denetimde, terminalin bir yerleşim yerinin aynası olduğunu ve kısmende olsa o yeri tanıttığını söyledi.

Sürücü ve terminal görevlilerinin bayram süresince vatandaşların rahat etmesi için gereken çabayı göstermesi gerektiğini aktaran Balık, denetimlerin devam edeceğini kaydetti.

-Keşan'da kalorifer kazanları denetleniyor

Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki kalorifer kazanları denetleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki hava kirliliğini önleme ve azaltma çalışmaları kapsamında kazan denetimleri sürdürülüyor.

Makine mühendisleri, çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ile zabıta müdürlüğü yetkililerinden oluşan iki ekiple yapılan denetimlerde, apartman yöneticileri ile kalorifer ateşçilerine Edirne Valiliği İl Mahalli Çevre Kurulu kararlarında belirtilen tüketicilerin uyması gereken kurallar anlatıldı.

-Gürkan, belediye çalışanlarının bayramın kutladı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye çalışanlarının Kurban Bayramını kutladı.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, bayram öncesinde tüm hizmet alımı personelin 7 Eylül'e kadar ödenmesi gereken Ağustos ayı maaşlarının yatırıldığını ve tüm hizmet alımı personelinin Ağustos ayı da dahil olmak üzere geçmiş dönem maaşından alacağının kalmadığını belirtti.

Belediye çalışanlarının kent için önemli olduğunu belirten Gürkan, "Edirne halkına hizmet sunabilme aşamasında, 7/24 her an birlikte çalıştığım müdüründen, şefine, teknikerinden, hizmet alımı personeline kadar tüm belediye çalışanlarının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm hizmet alımı personelimin bu bayram öncesinde maaşlarını yatırabilmenin mutluluğu içerisinde, değerli çalışanlarımla birlikte nice başarılı projelere imza atabilmeyi temenni ediyorum." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement