Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

14.03.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin kent merkezindeki yeşil alanların bakımında enerji tasarrufu sağlayan ve daha düşük maliyeti olan toprak altı sulama sistemi döşeme çalışmaları yaptığı belirtildi.

Döşeme çalışmaları bittikten sonra su bağlantılarının su kanalizasyon müdürlüğü su arıza ekiplerince gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, çalışmaların Kıyık Caddesi'nde devam ettiği kaydedildi.

Dünya Okuluna Kabul Sınavı

Bahçeşehir Koleji'nde eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik Dünya Okuluna Kabul Sınavı düzenlendi.

Özel Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Aysun Yiğitsoy, yaptığı yazılı açıklamada, sınava 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığını belirtti.

Sınava ilginin yoğun olduğunu aktaran Yiğitsoy, şunları kaydetti:

"Bahçeşehir Koleji olarak hedeflerimiz dünya ile yarışan bireyler yetiştirmektir. 'Dünya Okulu' sloganıyla eğitim sektöründe dikkatleri üzerine çeken kolejimizin sunduğu eğitim olanaklarıyla da adından her geçen gün daha fazla söz ettirmesinin gururunu yaşıyoruz. Kişiye Özgü Öğretim Modeli ve Mentor Öğretmenlik uygulamaları okulumuzun tercih sebeplerinden en önemlileri arasında yer almaktadır. Yetkin kadromuz ve güler yüzlü eğitim anlayışımız da takdir toplayan bir diğer önemli özelliğimizdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement