Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

MHP Edirne 2. sıra milletvekili adayı Şennur Yıldırım ve MHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Sefer Cem Elkut, Havsa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

25.04.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Edirne 2. sıra milletvekili adayı Şennur Yıldırım ve MHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Sefer Cem Elkut, Havsa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili adayları ilçedeki pazarcı esnafını ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Yıldırım, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP'nin 7 Haziran seçimleri için tüm kadrolarıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Seçimlerin ülkenin geleceği açısından hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, "Seçmenlerimizin ülkenin geleceğini belirleyeceği bu seçimde lütfen çok iyi düşünmesini rica ediyorum" diye konuştu.

-Kutlu Doğum Haftası

Havsa ilçesinde, Anadolu Gençlik Dergisi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde kermes düzenledi.

İlçe pazarında açılan kermese vatandaşlar ilgi gösterdi. Ürünlerin maliyetinin altında ve günlük olduğu belirtilirken, elde edilecek gelirle Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katkı sağlanacağı öğrenildi.

- Osmanlı köyü camisi hizmete açıldı

Osmanlı köyü camisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Köy meydanındaki caminin açılış töreninde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, açılış öncesi yaptığı konuşmada, insanoğlunun hayır yapmada yarışması gerektiğini söyledi. Bir mabedin cemaat ile güçleneceğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Bu mabedin hakkını vermeliyiz. Eskiden derler ya paran kadar konuş evet bende diyorum ki hizmetin kadar konuş. Eğer iyi hizmet, iyi hayır yapabiliyorsan sonuna kadar konuş başkalarına örnek olsun. Devletin imkanları sınırlıdır fakat halkın imanları, halkın ihtiyaçları sonsuzdur. Halkın ihtiyaçları sonsuz olduğu için devlet her yere varamaz, ulaşamaz. Halk kendi mabedini kendisi kurar ve orada ibadetini yapar. Büyük insan Atatürk ne güzel söylemiş, 'Millete efendilik yoktur, hizmet vardır"

Şahin, caminin yapımında emeği geçen vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan camide Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement