Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirneli dezavantajlı ailelerin çocukları Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen yaz kampı kapsamında tatil yaptı.

30.08.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirneli dezavantajlı ailelerin çocukları Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen yaz kampı kapsamında tatil yaptı.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, yaptığı yazılı açıklamada, Balıkesir'de çeşitli faaliyetler yapan Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği'nce 22-26 Ağustos tarihleri arasında Edremit ilçesinin Altınoluk sahilinde etkinlik düzenlendiğini belirtti.

Etkinliğe Edirne'den de çocukların katıldığını aktaran Şallı, şunları kaydetti:

"Edirne, Balıkesir, İstanbul'dan gelen çocuklar 5 gün boyunca tatil yapmanın keyfini yaşadılar. Yaz kampına katılan çok sayıda çocuk yaşamlarında ilk defa bir kamp ortamını görüp, birlikte eğlenip, denize girmenin, gemi ile gezmenin heyecanını yaşadı. 5 günlük kamp süresince çeşitli sportif etkinliklerin yanında gençleri bölgenin tarihi ve kültürel yapısını öğrenmeleri için müze gezileri, Kaz dağlarında yürüyüş ve göl ile şelaleler gezildi."

- Uzunköprü yaz spor okulu sertifika töreni

Uzunköprü Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulunun sertifika töreni düzenlendi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Haziran - 28 Ağustos tarihleri arasında 135 çocuğun yaz spor okulunda yer aldığını belirtti.

Basketbol ve voleybol branşlarında 7 - 13 yaşları arasında eğitim gören çocukların yaz spor okulunu başarıyla tamamladığını aktaran İşbilen, "Uzunköprü'de yaşayan gençlerimizin spor etkinliklerini destekliyoruz. Başarılarını ödüllendiriyoruz ve boş zamanlarımızı yoğun biçimde spor çalışmalarıyla değerlendiriyoruz. Gençler geleceğimizdir ve geleceğimiz yaz spor okullarındaki gençlerimizle daha da güçlenecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement