Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile Uzunköprü Kaymakamlığı arasında yapılan protokol kapsamında, Toplum Yararına Proje (TYP) çalışmaları devam diyor.

21.03.2016 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile Uzunköprü Kaymakamlığı arasında yapılan protokol kapsamında, Toplum Yararına Proje (TYP) çalışmaları devam diyor.

Proje kapsamında, Uzunköprü İlçe Kaymakamlığı'na 25 personel ilçedeki okul bahçeleri, cami avluları, köy meydanları, köy mezarlıkları, kamu kurum ve kuruluşları gibi kamusal alanların çevre temizliğini yaptı.

Projenin devam edeceği öğrenildi.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılıyor

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çalışma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Atçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilkokul ve anaokulu öğrencilerin belirli saatlerde kütüphaneyi ziyaret ettiğini belirtti.

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Atçı, "Kitap okumayı sevdirme, çocuklarımızı erken yaşta kitap ve kütüphane ile tanıştırma kapsamında ilçemizde bulunan tüm ilkokul ve anaokulu öğrencileri 09.00-11.00 saatleri arasında sınıf öğretmenleri gözetiminde ilçe kütüphanesi ziyaretlerine başladılar. Bu çalışma ile çocuklarımıza küçük yaşta kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement