Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Uzunköprü Gazi Turhan Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, Uzunköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Engin Bulut'u ziyaret etti.

24.03.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzunköprü Gazi Turhan Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, Uzunköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Engin Bulut'u ziyaret etti.

Öğrenciler ziyarette, "Gelecekte daha yeşil bir Uzunköprü" projesini Bulut'a anlattı ve destek istedi.

Bulut da proje kapsamında fidan talebinde bulunacaklarını söyledi.

İlçedeki yeşil oranını artırmak için çaba harcadıklarını belirten Bulut, "Çocuklarımızı geleceğine göstermiş oldukları duyarlı davranıştan dolayı kutluyorum. Kasım ve Aralık ayları ağaç dikimi için en uygun koşulları barındırıyor. Biz şimdiden ağaç ekeceğiniz bölgenin çalışmalarına başlıyoruz ve mevsimi geldiğinde beraber ağaçlarımızı ekeceğiz" diye konuştu.

-Afet Erken Uyarı Sistemi Projesi

Uzunköprü ve Dimitrovgrad belediyeleri arasında hazırlanan proje, IPA Sınırötesi İşbirliği kapsamında AB yetkililerine iletildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki vatandaşların yaşam şartlarına katkıda bulunacak birçok proje hazırladıklarını söyledi.

Afet Erken Uyarı Sistemi Projesinin AB yetkililerine teslim edildiğini aktaran İşbilen, "Birden çok projeyi birlikte yürüttüğümüz dost Bulgaristan'ın Dimitrovgrad Belediyesi ile yeni bir proje ortaklığı daha gerçekleştiriyoruz. İki belediye ve halkımız için yarar sağlayacak bu projeyi de başarı ile sonuçlandırmak için çalışacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement