Edirne-İstanbul Hızlı Tren Çalışmaları - Son Dakika
Politika

Edirne-İstanbul Hızlı Tren Çalışmaları

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Hızlı tren İstanbul'da çalışan ve iş yapan insanların Edirne'de yerleşmesine imkan sağlayacak" dedi.

13.04.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Hızlı tren İstanbul'da çalışan ve iş yapan insanların Edirne'de yerleşmesine imkan sağlayacak" dedi.

Akmeşe, partisinin il başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hızlı tren işi ihalesinin haziran ayı içerisinde yapılabileceğini belirten Akmeşe, "Hızlı tren sadece ulaşım hizmeti değil bu Edirne'ye katma değer kazandıracak. Edirne'den İstanbul'a ulaşım 45 dakika, hemen hemen 1 saate düşecek. Hızlı tren İstanbul'da çalışan ve iş yapan insanların Edirne'de yerleşmesine imkan sağlayacak. Edirne'ye gidiş ve gelişler kolaylaşacak." dedi.

Akmeşe, Edirne turizminin de hızlı tren ile canlanacağını vurgulayarak, AK Parti olarak hızlı tren projesini önemsediklerini. Edirne'nin hızlı trene kavuşması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

"Edirne'ye vali atamasıyla ilgili bir gelişme var mı?" sorusuna Akmeşe, "Son aldığım bilgiye göre valiler kararnamesi çıkacak. Hazırlandı, şu anda imza aşamasında olduğunu biliyorum. En kısa zamanda sayın valimizi Edirne'de göreceğiz" yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Edirne-İstanbul Hızlı Tren Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement