Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Protokol Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Üyeleri protokol ziyaretlerinde bulundu.

03.03.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Üyeleri protokol ziyaretlerinde bulundu.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan, Başkan Yardımcıları İlknur Özcan, Nil Sirel, Komite Üyeleri Çiğdem Gegeoğlu, Nükhet Uzunismail Su, Pınar Ersaçmış, Gamze Duvan'dan oluşan heyet ilk olarak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret ederek, kurulun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ülkenin gelişmesi için girişimcilere ihtiyaç olduğunu ve kadın girişimcilerin ülkenin geleceğine yön verecek isimler olduğunu söyleyen Vali Dursun Ali Şahin, kadın girişimcilere çalışmalarında başarılar dileyerek, "Yapacağınız çalışmalarda ve projelerde sizlerle beraberiz" dedi.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Kurul üyelerini tanıtan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan, amaçlarının kadınları iş hayatında daha aktif hale getirmek olduğunu söyledi. Kadınlara yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Belediye Başkanı Gürkan, "Cumhuriyet demek kadın demek. Cepheye mermi taşıyan kadınlar sayesinde Cumhuriyet kuruldu. Cumhuriyetin kadınlarını layık oldukları yere taşıyalım" diye konuştu.

Kadın Girişimcilerin üçüncü durağı ise Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk oldu. Öztürk, Kadın girişimcilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılığın yapılması gerekiyor. İş dünyasında kadınımızın yer alması çok önemli" dedi. Faaliyetlerin Edirne için yapıldığını söyleyen Borsa Başkanı Özay Öztürk, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu faaliyetlerine her zaman destek olacaklarını söyledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Protokol Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement