Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Lise Öğrencilerine Otomobil Çarptı. - Son Dakika
Güncel

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Lise Öğrencilerine Otomobil Çarptı.

Edirne\'nin Keşan İlçesi\'nde Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Lise Öğrencilerine Otomobil Çarptı.

Otomobil DURMAYARAK KAÇTI Kazada yola savrulan Mercan, Akyol ve Çelik ağır yaralanırken, çarpan otomobil durmayıp kaçtı.

20.04.2014 03:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil DURMAYARAK KAÇTI

Kazada yola savrulan Mercan, Akyol ve Çelik ağır yaralanırken, çarpan otomobil durmayıp kaçtı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ali İhsan Mercan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDEN 500 METRE UZAKLIKTA YAKALANDI

Lise öğrencilerine çarparak kaçan otomobil sürücüsü Fidan Sabinov ile araçta bulunan 64 yaşındaki Alime Yıldız ve kardeşi 55 yaşındaki Zehra Yıldız, kazadan yarım saat sonra olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan yolda polis ekiplerince yakalandı. Sürücüsü Sabinov, polis tarafından ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürdü.

Kaza haberini alan öğrencilerin yakınları ve arkadaşları ise hastaneye akın etti. Hayatını kaybeden Ali İhsan Mercan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Lise Öğrencilerine Otomobil Çarptı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yaşar ünüvar: 17 yaşanda hayatının baharında elim kazada kaybettiğimiz yeğenim Aliihsan Mercan'a Allahtan rahmet diliyorum 6 0 Yanıtla
  • ÜMMÜHAN ÇAKIR: ALLAH ÖNCE ANNE BABASINA SONRA BÜTÜN TANIDIKLARINA PEYĞAMBER SABRI VERSİN YEĞENİMİDE PEYĞAMBERİMİZE KOMŞU EYLESİN AMİN. 5 0 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement