Edirne Rüyası Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Edirne Rüyası Gerçek Oldu

Edirne Rüyası Gerçek Oldu

Rüyası gerçek olduEdirne'de bir işletmede yöneticilik yapan Kaner Gen, Meriç Nehri kıyısında bulunan çay bahçesinde sevdiği kıza sürpriz evlilik teklifi yaptı.

18.05.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rüyası gerçek oldu

Edirne'de bir işletmede yöneticilik yapan Kaner Gen, Meriç Nehri kıyısında bulunan çay bahçesinde sevdiği kıza sürpriz evlilik teklifi yaptı. Havadan dronların uçurularak hazırlanan prodüksiyonla yapılan evlenme teklifine genç kız teklife 'evetö dedi.

Edirne'de bir işletmede yöneticilik yapan 25 yaşındaki Kaner Gen, 4 yıldır sevgilisi olan 24 yaşındaki sevgilisi Aslı Akbaş'a evlenme teklifi için arkadaşlarıyla plan yaptı. Ardından da, sevgilisinin çay bahçesine otururken havadan görüntü almak için dron uçurdu. Dron havadan görüntü almaya başladığı sırada bir kemancı ortaya çıkıp müzik çalmaya başladığı sırada Gen'in arkadaşları evlenme teklifi yazan pankartı açtı. Bu sırada genç aşık Kaner Gen, cebinden çıkardığı yüzükle dizlerinin üzerine çökerek sevdiği kız Aslı Akbaş'a evlenme teklifinde bulundu. Aslı Akbaş, Kaner Gen'in teklifine evet cevabı verdi. Ardından genç çift Tarihi Meriç Köprüsü kenarında kemancının çaldığı romantik müzik eşliğinde dans etti.

RÜYAMDA GÖRDÜM GERÇEK OLDU

Sevgilisinden evlenme teklifi almadan önce rüyasında kendisine teklif geleceğini gördüğünü söyleyen Aslı Akbaş, 'Çok şaşırdım çünkü dün gece rüyamda Kaner bana evlenme teklifi ediyordu. Bunu kendisine anlattım. O bana demek ki daha evlenemeyeceğiz diyerek geçiştirdi. Rüyamın gerçek olmasından dolayı çok mutluyumödedi. Kaner Gen ise, evlenme teklifini sevdiği kızın rüyasını anlatmasından sonra etkilenerek sürpriz evlilik teklifi hazırladığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Rüyası Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement