Edirne'ye Fotoğraf İçin Rengarenk Platform Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Edirne'ye Fotoğraf İçin Rengarenk Platform Kurulacak

Edirne\'ye Fotoğraf İçin Rengarenk Platform Kurulacak

Edirne’de bir restoran işletmecisi Kemal Kılıç, işletmesine rengarenk harflerle Edirne yazılı platform kurarak yerli ve yabancı misafirlerine fotoğraf çekilme imkanı sunacak.

13.04.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de bir restoran işletmecisi Kemal Kılıç, işletmesine rengarenk harflerle Edirne yazılı platform kurarak yerli ve yabancı misafirlerine fotoğraf çekilme imkanı sunacak. İşletmesine günde yüzlerce yerli ve yabancı turistin geldiği belirten Kemal Kılıç, turistlerin Edirne yazılı platform önünde fotoğraf çekilmelerini sağlayacaklarını bu sayede Edirne'nin fotoğraflarla tanıtımının da katkı sağlanacağını söyledi.

Edirne'de Lalezar restoranın işletmecisi Kemal Kılıç, işletmesinin Meriç Nehri kıyısında bulunan bahçe kısmına rengarenk harflerle Edirne yazdırarak gelen misafirlerinin fotoğraf çekilmelerini sağlayacak. Platformu Tarihi Meriç köprüsünün arka planda yer alacağı şekilde konuşlandıracaklarını kaydeden Kılıç, "Platformumuzu hazırladık ama daha yerine yerleştirmedik. Yakın bir zamanda yerini Meriç Köprüsü arka planda kalacak şekilde ayarlayacağız. Buraya yemek yemeğe gelen misafirler, aynı zamanda Edirne yazılı platformda fotoğraf çekilme şansını elde edecek. Edirne'nin tanıtımına da katkı sağlamış olacak. Restoranımıza gelen misafirler Meriç Nehri kenarında fotoğraf çekiliyorlar ben de nehir ve Meriç köprüsünü birde Edirne yazılı bir platform eklemek istedim. Edirnemiz için bol tanıtımlı olsun" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'ye Fotoğraf İçin Rengarenk Platform Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement