Edosk Etkinliklerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Edosk Etkinliklerine Devam Ediyor

Edirne Doğa Sporları Derneği (EDOSK) Başkanı Ergun Gözet, hafta sonunda bisiklet, kano ve doğa yürüyüşü faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

04.04.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Doğa Sporları Derneği (EDOSK) Başkanı Ergun Gözet, hafta sonunda bisiklet, kano ve doğa yürüyüşü faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gözet, yaptığı yazılı açıklamada, EDOSK'un Trakya'nın en aktif spor derneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Doğanın canlanmasıyla gücünü doğadan alan derneklerinin faaliyetlerinin de arttığını bildiren Gözet, şunları kaydetti:

"Baharın gelmesi doğanın canlanması demek. Doğanın canlanması da, adını doğadan alan kulübümüz için hareketli günlerin başlaması anlamına geliyor. Faaliyet gösterdiğimi tüm branşlarda birçok etkinlik düzenliyoruz. Bu hafta sonunu da 3 ayrı branşımızda 3 ayrı etkinlik yaparak 50'den fazla katılımcıyı doğayla buluşturduk. Nisan ve mayıs aylarında yoğun bir takvim bizleri bekliyor. Etkinliklerimiz sadece üyelerimize değil herkese açık. Her isteyen kişi, kulübümüzün iletişim kanalları aracılığı ile bizlere ulaşarak etkinliklerimize katılabilir."

Gözet, hafta sonu bisiklet grubunun Edirne – Hasköy güzergahında 100 kilometre pedal çevirdiğini, yürüyüş grubunun 35 kişiyle 10 kilometre yürüdüğünü, kano ekibininse Tunca ve Meriç nehirlerinde kürek çektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edosk Etkinliklerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement