Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması

Kamil Saka, "Beldelerde hizmetler aksamıyor" dedi.

18.04.2014 11:29  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kapatılan belde ve köylerde hizmetlerin aksatılmadan sürdürüldüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın talimatı ile sinekle mücadele, park bahçe işleri ve sokak hayvanları ile ilgili çalışmalar düzenli bir şekilde devam ettiği de belirtildi.

Belediye birimlerine Başkan Saka tarafından öncelikle sinekle mücadele, park ve bahçe işleri ve sokak hayvanları ile ilgili çalışmalar başta olmak üzere tüm belediye hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülmesi talimatının verildiğinin vurgulandığı açıklamada, "Özellikle yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk gibi turistik mahallelerde sinekle mücadele ile mevsimsel bakım ve onarımlar ilgili ekipler tarafından düzenli olarak yapılıyor." denildi.

Başkan Saka da Edremit'in artık büyük bir ilçe haline geldiğini ifade ederek, "Mıhlı Çayı'nın kenarında ki otlarda, Hacı Arslanlar Mahallesi'nde ki su arızası da bizim sorunumuz. Onun için ilgili daire müdürlerine mevsimden kaynaklanabilecek olumsuzlukların giderilmesi talimatı verdim. Yurttaşlarımızın ve yaz mevsiminde tatil için ilçemizi tercih eden tatilcilerimizin rahat ve mutlu bir sezon geçirebilmeleri için çalışmalarımız daha da artan bir tempoda devam edecek" dedi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement