Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'dan 23 Nisan Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka\'dan 23 Nisan Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, TBMM'nin 94. kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

22.04.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, TBMM'nin 94. Kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, mesajında, 23 Nisan'ın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasının yanında Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara bir bayram coşkusu içinde aşılanması anlamında büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Kamil Saka, "Ulu Önder Atatürk, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının güvencesinin gelecek kuşaklarda olduğunun bilinci ile 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir. Böylece Atatürk hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini güvence altına almayı amaçlamıştır. Bugün bizler de Atatürk ilke ve devrimleri ile Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarını çocuklarımıza çok iyi anlatmak, onların çağdaş birer birey olarak yetişmelerini sağlamalıyız. Edremit Belediyesi olarak çocuklarımızın bu hedefler doğrultusunda yetişmesi için çalışmalar yapacağız. Edremitli çocuklarımızın, çağdaş nesiller olarak yetiştirilmesine katkı sağlayacak projeler hazırlayacağız. 15 yıldan buyana geleneksel olarak yapılan 23 Nisan Uçurtma Şenliği'nin 16.'sını bu yıl 27 Nisan Pazar günü yine Zeytinli Mahallesi Dalyan Sahilinde yapacağız. Bu düşüncelerle ulusumuzun özgür yaşama kararlılığının ilk adımı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yıl dönümü ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm Dünya çocuklarının ileriki yaşamlarını barış ve huzur içinde sürdürmesini diliyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement