Edremit Belediyesi Engelli Misafirlerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyesi Engelli Misafirlerini Ağırladı

Edremit Belediyesi Engelli Misafirlerini Ağırladı

Edremit Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle genel merkezi Ayvalık bulunan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi üyelerini Zeytinli Mahallesi’nde ki mesire alanında ağırlardı.

13.05.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle genel merkezi Ayvalık bulunan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi üyelerini Zeytinli Mahallesi'nde ki mesire alanında ağırlardı.

10-16 Mayıs Engeliler Haftası nedeniyle Ayvalık Genel Merkez Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Güler Çapraz Buyruk, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar ve üyelerini Edremit Belediyesi tarafından konuk edildi. Zeytinli Mahallesi mesire alanında ki etkinlikte Edremit Belediye Başkan Vekili Musa Karaaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, misafirleri yakından ilgilenerek birlikte zaman geçirdiler. Bulundukları ortamların dışına çıkarak biraz daha stresten uzak güneşli bir günde birlikte olmanın keyfini çıkaran misafirler mutlu ve neşeli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler. Kendilerini Edremit'te ağırlayıp misafir ettikleri için başta Belediye Başkanı Kamil Saka olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden dernek başkanları Edremit'te olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Belediye Başkan Vekili Musa Karaaslan, öncelikle Belediye Başkanı Kamil Saka'nın selamlarını getirdiğini belirterek "Engelli vatandaşlarımıza verebileceğimiz en büyük desteğin onlara karşı, bir tebessümle nasılsın diye hatırını sormak olduğunu düşünüyorum. Bunun için de, engellilere farklı bir gözle bakmak yerine, onlara hak ettikleri ve gereken değeri vererek yardımcı olmalıyız. Kent yaşamında da engellerinin yaşamını kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyesi Engelli Misafirlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement