Edremit Belediyesi Şubat Ayı Meclis Görüşmelerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyesi Şubat Ayı Meclis Görüşmelerine Başladı

Edremit Belediyesi Şubat Ayı Meclis Görüşmelerine Başladı

Van merkez Edremit Belediyesi, şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı başladı.

03.02.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van merkez Edremit Belediyesi, şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı başladı.

Edremit Belediyesi Toplantı ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Edremit Belediye Eş Başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan farklı programları dolayısıyla katılmazken; DBP'li ve AK Parti'li meclis üyeleri hazır bulundu. Meclis başkanlığını eş başkanlar yerine DBP'li meclis başkan vekili Mehtap Dinçer yaptı. Şubat ayı meclis gündemi kapsamında Edremit merkez ve çevresi ilave revizyon imar planı, Edremit imar planında yer alan bazı resmi kurum alanlarının park alanına dönüştürülmesi, mahalle isim değişiklikleri, Avrupa Belediyeler Bölgeler Konseyi (CEMR) ile sözleşme yapılması gibi önemli gündem maddeleri dahil 13 gündem görüşülmesi planlanıyor.

13 GÜNDEM MADDESİ ŞU ŞEKİLDE SIRALANMAKTA:

Edremit merkez ve çevresi ilave + revizyon imar planı kararının görüşülmesi. Belediye sınırları içerisindeki imar planında yer alan bazı resmi kurum alanlarının park alanına dönüştürülmesinin görüşülmesi.

Kadın-erkek eşitlik komisyonunun hazırlamış olduğu raporun görüşülmesi. Kadın komisyonunun hazırlamış olduğu raporun görüşülmesi. Tarımsal kalkınma komisyonunun hazırlamış olduğu raporun görüşülmesi. Ekoloji ve sağlık komisyonunun hazırlamış olduğu raporun görüşülmesi. Dezavantajlı gruplar komisyonunun hazırlamış olduğu raporun görüşülmesi. Mahalle isim değişikliklerinin görüşülmesi. Belediye sınırları içerisindeki mahallelerde semt pazarlarının kurulmasının görüşülmesi. Yardım talebinin görüşülmesi. Avrupa Belediyeler Bölgeler Konseyi (CEMR) ile sözleşme yapmak üzere Belediye Eş Başkanı Sevil Çetin'e yetki verilmesinin görüşülmesi. Van Gölü ve çevresini koruma ve iyileştirme komisyonu önergesinin görüşülmesi ve ekoloji ve sağlık komisyonu önergesinin görüşülmesi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyesi Şubat Ayı Meclis Görüşmelerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement