Edremit Körfezi'ndeki Balıkçılar, Yeni Sezondan Ümitli - Son Dakika
Güncel

Edremit Körfezi'ndeki Balıkçılar, Yeni Sezondan Ümitli

Av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle denize açılacak Edremit Körfezi'ndeki balıkçılar ümitli.Edremitli balıkçılardan Tolga Çomak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu akşam denize açılacaklarını ve kısmetleri olan balıklarla döneceklerini belirtti.

31.08.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle denize açılacak Edremit Körfezi'ndeki balıkçılar ümitli.

Edremitli balıkçılardan Tolga Çomak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu akşam denize açılacaklarını ve kısmetleri olan balıklarla döneceklerini belirtti.

Bu sezon palamutun bol olacağını tahmin etiğini ifade eden Çomak, şunları kaydetti:

"Hamsinin de bol olması bekleniyor. Şu günlerde nasip olursa halkımız bol bol palamut yiyecek. Balık fiyatları şu günlerde biraz yüksek. Ama önümüzdeki günlerde hızla düşecek. Palamutun tanesi bugün 12-13 lira civarında. Kendi satış yerimizde, sardalye, istavrit, mercan, kupez, sargoz, müren, palamut, çinakop, hamsi, alabalık, karides, ahtapot, kalkan gibi tüm balıkları temin edip satmaktayız. İş yerimizin hemen yanındaki restoranımızda, isteyen vatandaşlarımıza pişirme de yapmaktayız. Fiyatlar düşünce vatandaşlarımız bu sezonda bol bol balık tüketecektir. Takdir Allah'tan. Yeni sezonda tüm balıkçı arkadaşlarımıza rast gele, hayırlı sezonlar ola."

Bir diğer balıkçı Ümit Bodur da "Allah izin verirse yeni sezonda bol bol balıklar tezgahlarımızda olacak. Herkesi balık yemeye davet ediyoruz. Şu anda sardalye, istavrit ve bol bol palamut var. Kültür balıkları ve ithal balıklar her zaman var. Ama balık sezonunda yenilir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edremit Körfezi'ndeki Balıkçılar, Yeni Sezondan Ümitli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement