Edremit Muhtarlarına İftar Daveti - Son Dakika
Yerel

Edremit Muhtarlarına İftar Daveti

Edremit Muhtarlarına İftar Daveti

Edremit’in bütün mahalle ve köy muhtarları iftar yemeğinde bir araya geldi.

17.06.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit'in bütün mahalle ve köy muhtarları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramada Kazdağları & Thermal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Av.Mehmet Öngen, Edremit'in mahalle ve köy muhtarlarının tamamına, iftar daveti verdi.

Kırk muhtarın katıldığı iftar yemeği, son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Muhtarlar, Otelde Olimpiyat hazırlık kamplarını sürdüren Türkiye Judo Milli Takım ekibi ile de tanıştı ve birlikte hatıra resmi çektirdiler. Av.Mehmet Öngen, "Otelimiz bölgemizin ilk uluslararası otelidir. Böyle bir yatırımı körfeze kazandırmış olmanın heyecanı ile birlikte, bölge insanımız ve tabii ki onların temsilcileri muhtarlarımız ile tanışmak, kaynaşmak bizim yerel amaçlarımızdan biridir. Bu anlamda, muhtarlarımıza bir iftar yemeği daveti verdik. Yemek, son derece samimi bir ortamda geçti. Zaman zaman, bölgede yaşayanlar ve temsilcileri ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çünkü işletmemizin bulunduğu bölgemizin tanıtılması, gelişmesi konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bunun için, öncelikle bölge yaşayanları ile birlikte olmamız, birlikte projeler üretmemiz gerekiyor."dedi.

Çamlıbel Köyü Muhtarı Mustafa Çambel ise "Yıllar öncesinden tanıdığım Av. Mehmet beyin bölgemize böyle bir tesisi kazandırmış olmasından dolayı bütün muhtarlarımız olarak mutluluk duyuyoruz. Mehmet beyin büyük bir incelik göstererek, bizleri iftar yemeğine davet etmesinden ayrıca gurur duyduk. Bölgemizin tanıtılması ve gelişmesi için kendisi ile her türlü konuda işbirliğimiz devam edecektir."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Muhtarlarına İftar Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement