Edremit Oksijen Deposu Kazdağları Yoga Gönüllülerine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Edremit Oksijen Deposu Kazdağları Yoga Gönüllülerine Ev Sahipliği Yapıyor

Edremit Oksijen Deposu Kazdağları Yoga Gönüllülerine Ev Sahipliği Yapıyor

Oksijen deposu Kazdağları Yoga gönüllülerine ev sahipliği yapıyorBALIKESİR'de oksijen deposu Kazdağları'nda, Yoga Akademisi öğrencisi çeşitli milletlerden 300 kişi buluştu.

23.04.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oksijen deposu Kazdağları Yoga gönüllülerine ev sahipliği yapıyor

BALIKESİR'de oksijen deposu Kazdağları'nda, Yoga Akademisi öğrencisi çeşitli milletlerden 300 kişi buluştu. İki gün sürecek etkinliğe katılanlar, yoga yapıp rahatlayacak.

Geçen hafta açılan Ramada Resort Thermal Spa Kazdağları Yoga Akademisi'nin ev sahipliğinde, Kazdağlarının eteklerinde 'Yoga Festivali' başladı. Türkiye'den ve yurt dışından yaklaşık 300 kişinin katıldığı festival, zeytin ağaçları arasında dağ ve deniz manzarası içinde gerçekleşiyor. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf başkanlığında gerçekleşen programın iki gün süreceği belirtildi. Dans gösterileriyle başlayan etkinlik, yoga çalışmalarıyla sürdü.

Festival hakkında bilgi veren Başkan Manaf, "Uluslarası yoga festivalindeyiz. Yoga Akademi dünyada bir ilke imza atmıştır. Yılda 12 ay her ay festivaller düzenliyoruz. Bu nedenle de sloganımız 'Yıl boyu yoga, yıl boyu festival'. Bu Dünya da bir ilktir ve festivalimizde uluslararası bir katılımcı var. Dünyanın her tarafından insanlar Türkiye ye gelip yoga yapıyor. Çünkü özel uygulamalar yapıyoruz. Orijinal yoga sistemini uyguluyoruz. Bu orijinal gerçek yogadır. Yoganın temellerinden teknikler uyguluyoruz. Maalesef Türkiye'deki bazı bombalar patlıyor. Biz onlara karşı, o bombalara karışı burada Kazdağlarında bir coşku bombası patlatacağız ve bu coşku tüm Türkiye'ye, Dünyaya yayılacak. Herkes sağlığına, mutluluğuna coşkuya kavuşacak" dedi.

YOGA GÖNÜLLÜLERİ MEMNUN

İspanyol Francisco Hernandez, "Ben hergün Yoga Akademi de derslere katılıyorum. Bugün de buraya festivale geldim. Daha sonra İzmir'deki festivale katılma düşüncem var. Bu şekilde devam ediyorum çalışmalara. Ben yogayı çok seviyorum. Hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal olarak çok faydasını görüyorum. Çok rahatlıyorum; gelişiyorum. Değiştiğimi hissediyorum, yenileniyorum. O yüzden de devam ediyorum" diye konuştu.

Kazdağları eteklerindeki yoga festivaline katılan Rus İrina Berberoğlu altı aydır yoga yaptığını belirterek, "İlk defa festivale katıldım. Yoga yaptığım için çok mutluyum. Ayşe hocam sayesinde yoga yapıyorum. Çok mutluyum, çok keyifliyim. Herkese tavsiye ediyorum. Yoga acayip bir şey, harika bir şey" dedi.

Türkiye'ye yerleştiğini kaydeden Azerbaycanlı Hamed Aslanipoor'da "Dışarıda çok şey aradım. En sonunda atadığımı içimde buldum. İçe giden yol yoga gördüğünüz gibi. Gerçek bilgiler aktarılınca kendini keşfediyorsun. Sağlık, büyünleşme sadece bu sistemin içinde mevcut" diye konuştu.

Kazdağları eteklerinde iki gün sürecek olan yoga festivaline Amerika, İngiltere, Slovenya, İspanya, Fransa, Almanya ve Japonaya'dan katılımcılar yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edremit Oksijen Deposu Kazdağları Yoga Gönüllülerine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement