Edremit Protokolü 9 Eylül İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Edremit Protokolü 9 Eylül İçin Bir Araya Geldi

Edremit Protokolü 9 Eylül İçin Bir Araya Geldi

Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü olan 9 Eylül Kurtuluş Günü’nün daha kapsamlı bir şekilde kutlanması için Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

02.09.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü olan 9 Eylül Kurtuluş Günü'nün daha kapsamlı bir şekilde kutlanması için Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'nın başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93 yıl dönümünün hazırlıkları için Kaymakam Ali Sırmalı, başkanlığında Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Şahin Aydıncı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'un katıldığı toplantı yapıldı. Kaymakam Sırmalı, esaretten kurtuluşun ilçe için çok önemli bir tarih olduğunu ifade ederek, Edremit'in 9 Eylül 1922 yılında düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünün ilçede kapsamlı ve dolu dolu bir şekilde kutlanması için gerekli hazırlıkların yapılacağını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Protokolü 9 Eylül İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement