Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi\'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Salih Korkut Budaras Lisesi 2014-2015 dönemi mezunlarını uğurladı.

17.06.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesi Salih Korkut Budaras Lisesi 2014-2015 dönemi mezunlarını uğurladı. 87 Okulu derece ile bitiren öğrencilere ödüllerini Edremit Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker ve Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar tarafından verildi.

Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi'nin 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi sonunda mezun olan öğrencileri için okul bahçesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak açılış konuşmasını yapan Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi Müdürü Yusuf Söbüoğlu "Salih Korkut Budaras camiası olarak 87 öğrencimizle vedalaştığımız bugün de, onları en güzel şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bugünde öğrencilerimizi tebrik ediyorum, evlatlarının yetişmesi için yaptıkları fedakarlıktan dolayı değerli velilerimizi de kutluyorum. Siz değerli öğrencilerim, lise öğreniminizi bitirerek yeni bir hayata başlıyorsunuz. Aldığınız diploma sadece bazı yeteneklerinizin resmi kanıtı olan bir belgedir, siz hayatı boyunca hep öğrenmeye kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Bizler sizlere güveniyor, sizleri seviyor ve gurur duyuyoruz, hayatta daima sizin için huzur mutluluk dolu bir ömür diliyorum" dedi.

Okulu birincilik ile tamamlayan Selcan Karaz'a başarı plaketini veren Edremit Belediye Başkanvekili Ali Yılmaz Diker, "Lise hayatında gösterdiğin bu üstün başarı, inanıyorum ki hayatınının diğer alanlarında devam edecektir. Mezun olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyorum" dedi. Okulu ikincilikle tamamlayan Ayşe Rümeya Tekin'e ise başarı plaketini Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar verdi. Ardından Selcan Karaz 'okul mezuniyet kütüğü' ne adını çaktı. Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından, kep atma töreni düzenlendi. Mezuniyet törenine Edremit Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker ve Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, öğretmenler, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Salih Korkut Budaras Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement