Edremit Tariş 100. Yıl Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Edremit Tariş 100. Yıl Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Edremit Tariş 100. Yıl Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin 140 fotoğraf ve çeşitli objelerden oluşan 100’ncü Yıl Fotoğraf Sergisi, TARİŞ’in Edremit Tesislerindeki Cevdet Ercan toplantı salonu.Serginin açılış kokteyline Tariş zeytin ve zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Başkanı Cahit Çetin, Edremit Kaymakamı Ali Sırmamı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

07.12.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin 140 fotoğraf ve çeşitli objelerden oluşan 100'ncü Yıl Fotoğraf Sergisi, TARİŞ'in Edremit Tesislerindeki Cevdet Ercan toplantı salonu.

Serginin açılış kokteyline Tariş zeytin ve zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Başkanı Cahit Çetin, Edremit Kaymakamı Ali Sırmamı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdalesini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'nın kestiği sergi büyük ilgi gördü.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Çetin, misafirlere sergiyi gezdirerek fotoğraflar hakkında bilgiler verdi. Çetin, "Biz onları görme şerefine erişemedik ama onların ne hissettiğini bildiğimiz için onların izinden yürüdük. Bu konudaki kararlılığımızı sürdürmek için ne yaptığımızı bilmek, nereden geldiğimizi hatırlamak zorundayız. Biz zor zamanlarda birleşme kabiliyeti gösteren bir ülkeyiz. Bu sergiyle de bu birlikteliğin anlamını hatırlatmak, gelecek nesillere mesaj vermek istiyoruz" dedi.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin "Bizim mücadelemiz, var olma mücadelesidir. O dönemde bunu başarmak için kahramanlar lazımdı. 1912 yılında Tariş'in örgütlenme çalışmalarını başlatan Egeli üreticiler Nazmi Topçuoğlu, Kazım Nuri Çörüş ve Ahmet Sarı'yı saygıyla anıyoruz. Onların bıraktığı eseri devam ettiremezsek, ileriye taşıyamazsak yazık olur " dedi. Sergi'nin önümüzdeki günlerde Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Ezine'de de sergilenmesi planlanıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Tariş 100. Yıl Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement