Edremit'te Beşiktaş'lı Engellileri Başkan Saka Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Beşiktaş'lı Engellileri Başkan Saka Uğurladı

Edremit\'te Beşiktaş\'lı Engellileri Başkan Saka Uğurladı

Beşiktaş Belediyesi’nin “Engelsiz Beşiktaş Sosyal Yaşamda Aktif Paylaşım Kampı” projesi kapsamındaki bir haftalık Edremit Körfezi’nde gerçekleştirdiği kampı sona erdi.

23.09.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi'nin "Engelsiz Beşiktaş Sosyal Yaşamda Aktif Paylaşım Kampı" projesi kapsamındaki bir haftalık Edremit Körfezi'nde gerçekleştirdiği kampı sona erdi.

Bölgeden mutlu bir şekilde ayrılan Beşiktaş'lı konukları Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yolcu etti.

Beşiktaş Belediyesi Başkan Danışmanı ve Engelli Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Murat Demirok, bölgede kaldıkları süre içerisinde çok yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bizlere böyle imkanı sağlayan Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar başta olmak üzere, kamp süresince bizlere her zaman destek olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'a şükrn borçluyuz" dedi. Edremit Belediyesi önünden Beşiktaş'lı konuklarını yolcu eden Belediye Başkanı Kamil Saka'da "Sizleri Edremit'te ağırlamaktan mutluluk duyduk. Önümüzde ki yıl daha iyi ve daha güzel bir şekilde sizleri yine ağırlamak istiyoruz"şeklinde konuştu.

Bu arada Başkan Saka, Edremit'te sürdürülen ve yakın zamanda hayata geçecek olan projeler içerisinde engelli yurttaşların hayat standartlarını daha yukarıya taşıyacak çalışmalar olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Beşiktaş'lı Engellileri Başkan Saka Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement