Edremit'te 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Edremit'te 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi

Edremit\'te \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Eğitimi

Van’ın Edremit Belediyesi, iş yeri güvenliği ve hizmeti kapsamında belediyede çalışan personelin daha sağlıklı koşullarda ve güvenle çalışabilmesi, iş kazalarının önlenmesi amacıyla ’İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti’ protokolü yapmasının ardından ilk eğitim seminerini düzenledi.

23.02.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Edremit Belediyesi, iş yeri güvenliği ve hizmeti kapsamında belediyede çalışan personelin daha sağlıklı koşullarda ve güvenle çalışabilmesi, iş kazalarının önlenmesi amacıyla 'İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti' protokolü yapmasının ardından ilk eğitim seminerini düzenledi.

Edremit Belediyesi toplantı ve konferans salonunda düzenlenen eğitime Edremit Belediye eş başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan, belediye meclis üyeleri ile çalışanları katıldı. İş Güvenliği Uzmanı Serkan Acar tarafından verilen eğitimde, sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmenin koşulları üzerinde duruldu. Eğitimde, 'iş kazası nedir, bir kazanın iş kazası sayılabilmesinin şartları, meslek hastalıkları nasıl minimize edilebilir, işverenin genel yükümlükleri, yıllara göre ve meslek gruplarına göre iş yeri kazaları, daha sağlıklı ve güvenli bir iş yeri ortamı nasıl sağlanabilir' gibi birçok konu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bir iş yerinde aynı departmanda ya da alanda çalışanların birbirlerinin güvenliklerinden sorumlu olduğunu belirten Acar, yapılan her işlem için tüm detayların, ihtimallerin düşünülerek hareket edilmesi gerektiğini; dikkat edilmediği taktirde çalışanın ya kendisine ya da iş arkadaşına zarar verme ihtimalinin olduğunu ifade etti

Verilen eğitimin ardından katılımcılara yönelik bir yazılı test uygulaması yapıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement