Edremit'te Sergi Haftası Başladı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Sergi Haftası Başladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi'nin 2014-2015 yılı sanat etkinlikleri takvimi yağlı boya resim sergisi ile başladı.

29.06.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi'nin 2014-2015 yılı sanat etkinlikleri takvimi yağlı boya resim sergisi ile başladı.

Edremit'in Güre Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesinde bir yıldır sürdürülen çalışmalar sonucunda ortaya çıkan, yağlı boya, sulu boya, akrilik boya, resim, çini, fotoğraf, boncuk ve Yeşilçam fotoğrafları bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Açılışa katılan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Sanat, bir toplumun muasır medeniyetler düzeyine çıkmasında en önemli etkendir. Bir ülkede ne kadar çok sanat yapılıyorsa, o ülkede mutluluk, refah ve aydınlanma o kadar yüksek olur. Bizlerde sanatın her dalını, yapılan her çalışmayı, destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Ardından, sanata sundukları katkılarından dolayı Gönül Karaca, Güryal Tümtaş, Gülden Kahraman, Leyla Cantürk'e plaket vererek başarılar diledi.

Yağlı boya resim sergisi 3 Temmuz 2015 gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edremit'te Sergi Haftası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement