Edremit'te Zeytin ve Zeytinyağının Tanıtım Elçileri - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Zeytin ve Zeytinyağının Tanıtım Elçileri

Edremit\'te Zeytin ve Zeytinyağının Tanıtım Elçileri

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Tahtakuşlar Mahallesi’nde, Alibey Kudar Etnografya Galerisi büyük ilgi görürken, Hasan Öz ve Hasan Özkan isimli iki arkadaş da bir yandan gelir sağlıyor, bir yandan da bölgenin zeytin ve zeytinyağını tanıtıyorlar.

30.09.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Tahtakuşlar Mahallesi'nde, Alibey Kudar Etnografya Galerisi büyük ilgi görürken, Hasan Öz ve Hasan Özkan isimli iki arkadaş da bir yandan gelir sağlıyor, bir yandan da bölgenin zeytin ve zeytinyağını tanıtıyorlar.

Zeytin, zeytinyağı ve sabun satışı yapan iki arkadaş, zeytinyağının tanıtım elçileri olduklarını söylediler. İlçeye 18 kilometre uzaklıkta bulunan ve her gün yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği galerinin yanında zeytin, zeytinyağı ve sabun satışı yapan Hasan Öz ve Hasan Özkan da, mahallenin örnek esnafları oldu. Ziyaretçilere, yörenin zeytin ve zeytinyağı ile zeytinyağı sabunlarını sattıklarını anlatan Hasan Öz, "Gelenler lezzetini görünce bir daha geliyor ya da telefonla sipariş veriyor. Özellikle yaz aylarında her gün yüzlerce ziyaretçi geliyor. Biz de yöremizdeki ürünleri satmaya çalışıyoruz. Tahtakuşlar'da bu işi yalnız biz yapıyoruz. Yöremizde bu tür işleri yapanların sayılarının artmasını istiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Zeytin ve Zeytinyağının Tanıtım Elçileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement