Efeler Belediyesi 16 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi 16 Bin Kişiye İftar Verecek

Efeler Belediyesi 16 Bin Kişiye İftar Verecek

Efeler Belediyesi mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte mahallelerde iftar sofraları kurarak yaklaşık 16 bin kişiye iftar verecek.

17.06.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte mahallelerde iftar sofraları kurarak yaklaşık 16 bin kişiye iftar verecek.

Efeler Belediyesi Ramazan ayı boyunca mahallelerde kurulacak iftar sofraları ile vatandaşlarla buluşacak. 48 mahallede kurulacak olan iftar sofralarının ilki 18 Haziran Perşembe günü Eğrikavak Mahallesi'nde, sonuncusu ise 16 Temmuz Perşembe günü Kuyulu ve Şevketiye Mahallelerinde kurulacak.

BAŞKAN ÖZAKCAN DA KATILACAK

İftar sofralarına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da misafir olacak. Orucunu vatandaşlarla birlikte açacak olan Başkan Özakcan, "Huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek ay içerisinde Müslümanlar tuttukları oruçlarla yoksul ve açların halini daha iyi anlar ve kainattaki güzelliklerin şükrünü yapmış olurlar. Biz de İftarlara katılarak hem iftarımızı yapacağız hem de vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Tüm vatandaşlarımızı iftar sofralarımıza güzellikleri paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

48 MAHALLEDE SOFRALAR KURULACAK

Efeler Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca iftar sofrası kuracağı mahalleler şu şekilde; 18 Haziran Perşembe Eğrikavak Mahallesi, 19 Haziran Cuma Kuyucular ve İlyasdere Mahallesi, 20 Haziran Cumartesi Emirdoğan ve Aşağı Kayacık Mahallesi, 21 Haziran Pazar Ortaköy ve Yukarı Kayacık Mahallesi, 22 Haziran Pazartesi Baltaköy ve Tepeköy Mahallesi, 23 Haziran Salı Gölhisar ve Sıralılar Mahallesi, 24 Haziran Çarşamba Şahnalı ve Yağcılar Mahallesi, 25 Haziran Perşembe Mesutlu ve Armutlu Mahallesi, 26 Haziran Cuma Kozalaklı Mahallesi, 27 Haziran Cumartesi Karahayıt Mahallesi, 28 Haziran Pazar Dereköy ve Kuloğulları Mahallesi, 29 Haziran Pazartesi Kırklar ve Gödrenli Mahallesi, 30 Haziran Salı Alanlı Mahallesi, 1 Temmuz Çarşamba Çayyüzü ve Musluca Mahallesi, 2 Temmuz Perşembe Terziler Mahallesi, 3 Temmuz Cuma Pınardere Mahallesi, 4 Temmuz Cumartesi Gölcük Mahallesi, 5 Temmuz Pazar Karaköy Mahallesi, 6 Temmuz Pazartesi Doğan ve Kenger Mahallesi, 7 Temmuz Salı Kalfaköy ve Danişment Mahallesi, 8 Temmuz Çarşamba Ambarcık ve Zeytinköy Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe Konuklu Mahallesi, 10 Temmuz Cuma Dağemiri Mahallesi, 11 Temmuz Cumartesi Horozköy ve Alatepe Mahallesi, 12 Temmuz Pazar Balıkköy ve Gözpınarı Mahallesi, 13 Temmuz Pazartesi Çiftlik, Böcek ve Bademli Mahallesi, 14 Temmuz Salı Savrandere Mahallesi, 15 Temmuz Çarşamba Kocagür ve Serçeköy Mahallesi, 16 Temmuz Perşembe Kuyulu ve Şevketiye Mahallesi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi 16 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement