Efkan Ala: Erzurum'da Şehir, Tarihi Mekanlar, Caddeler Oruç Tutuyor - Son Dakika
Güncel

Efkan Ala: Erzurum'da Şehir, Tarihi Mekanlar, Caddeler Oruç Tutuyor

Efkan Ala: Erzurum\'da Şehir, Tarihi Mekanlar, Caddeler Oruç Tutuyor

ERZURUM Milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, "Erzurum'da şehir, tarihi mekanlar, caddeler oruç tutuyor " dedi.

17.07.2015 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM Milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, " Erzurum'da şehir, tarihi mekanlar, caddeler oruç tutuyor " dedi.

Palandöken Belediyesine ait Çeçenistan Aile Çay Bahçesinde düzenlenen Ak Parti'nin düzenlediği bayramlaşmaya milletvekilleri Efkan Ala, Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Milletvekili Efkan Ala, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada başka kentlerde "Erzurum'da oruç nasıl?" diye soranlara şu yanıtı verdiğini açıkladı:

"Şehirler de insanlar gibi oruç tutuyor. Erzurum'da şehrin kendisi oruç tutuyor. Adeta bütün tarihi mekanlar oruç tutuyor. Caddeler oruç tutuyor. Sokaklar oruç tutuyor. Şehire girdiğinizde Ramazan ayını teneffüs etmediğiniz yer yok."

Bayramlarda dargınlıkların, problemlerin giderildiğine işaret eden Efkan Ala, "Bayramlar adeta toplumların yeniden doğuşudur. Hani bilgisayarda resetleme var ya. İşte öyle gençler. Gelin bu bayramları da böyle yapalım" dedi.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Efkan Ala: Erzurum'da Şehir, Tarihi Mekanlar, Caddeler Oruç Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement