Efsane dizi 'Ayrılsak da beraberiz'den iyi haber - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Efsane dizi 'Ayrılsak da beraberiz'den iyi haber

Efsane dizi \'Ayrılsak da beraberiz\'den iyi haber

Bir dönemin efsanesi olan 'Ayrılsak da beraberiz' dizisinden güzel haberler. Sevilen dizi, yenilenen kadrosuyla ekranlara geri dönüyor.

12.03.2015 14:45  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8 kanalından güzel .

1999- 2004 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan 'Ayrılsak da Beraberiz' yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

Dizimin yeni versiyonu 3 yıl önce birbirlerini severek evlenen ancak bazı şeyler yolunda gitmeyince boşanma kararı alan çiftin, boşanma sonrasında da aynı evde kalması sonucunda başlarına gelen komik hikâyeleri anlatıyor.

Ancak yeni çekilecek diziden önemlivar.

Öncelikle başrol oyuncuları yayınlandığı dönemdeki oyuncular olmayacak. Yeni bölümlerde başrolleri , 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden tanılan Mete Horozoğlu ve Galip Derviş dizisinde rol alan Algı Eke paylaşıyor. 1999- 2004 yılları arasında yayınlanan dizi 450 bölüm yayınlanarak en uzun yayında kalan 5. dizi olmuştu.

Müjdeli bir haber daha:

"EKMEK TEKNESİ DE GERİ GELİYOR…"

Başrollerinde Savaş Dinçel, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Şermin Hürmeriç ve Peker Açıkalın gibi isimlerin yer aldığı, 2002 – 2005 yılları arasında atv ve Show TV'de yayınlanan ve her hafta ilgiyle izlenilen Ekmek Teknesi, yeni bölümleriyle çok yakında TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dün akşam #EfsaneDönüyor etiketiyle yayınlanan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak.

TÜM GÜNCEL HABERLER 'AJANSHABER'DE!

Şeffaf ve Özgün Haber platformu Ajanshaber, 2013 yılından bu yana habercilik alanında önde gelen siteler arasına girmeyi başardı. Mobil uyumlu sitemiz, cep telefonu ve tabletlerle de uyum sağlayarak her yerde haber okumaya imkân veriyor. Vizyona giren en yeni sinema filmlerini, dizi fragmanlarını, önemli diziler ve filmler hakkında son dakika bilgilerini Ajans haber aracılığıyla takip edip öğrenebilirsiniz. Bu ve benzeri haberler içinadresini ziyaret edin. Haberi bizden alın Son dakika haberleri anında haberdar olma şansını yakalayın!

Son Dakika Advertorial Sondakika Efsane dizi 'Ayrılsak da beraberiz'den iyi haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burkay Yılmaz: acun bu işi biliyor vallahi 7 0 Yanıtla

Advertisement