Efsane Evil Dead, Tv Serisi Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

Efsane Evil Dead, Tv Serisi Oluyor

Efsane Evil Dead, Tv Serisi Oluyor

Bir korku klasiği olan Evil Dead, önümüzdeki günlerde bir televizyon dizisi olarak karşımıza çıkacak.

29.07.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Eğer Evil Dead serisini henüz izlemeyenler varsa, izlemelerini tavsiye ederek haberimize başlayayım.


Zamanına göre yenilikçi korku unsurları, absürt tarafları ve mizahi unsurlarıyla birlikte kült mertebesine erişen Evil Dead, ilk olarak 1981 yılında izleyiciyle buluşmuş ve büyük başarı elde etmişti. Öyle ki ünlü yazar Stephen King de bu film için övgüyle söz etmişti. Ardından Evil Dead 2 ve Army of Darkness gelmişti.


Bu seride bazı şeyler fazlasıyla dikkat çekiciydi. Bunlar:


- Yaratık makyajları


- Bruce Campell'ın canlandırdığı Ash karakteri


- Kullanılan çift başlıklı pompalı tüfek


- Kullanılan elektrikli testere


- Ve Ash karakterinin söylediği "Hail to the King Baby" repliği.


Tüm bu unsurlar yalnızca sinema sektörüne değil, video oyun sektörüne de ilham verdi ve Doom, Duke Nukem gibi yapımlarda da Evil Dead serisinin etkileri görüldü.


Günümüze yakın bir zamanda, 5 Nisan 2013'te ise, serinin ilk filminin yeniden yorumlanmış versiyonunu izledik. 17 milyon dolar bütçeyle çekilen bu film de gişede 97 milyon dolarlık hasılatı geride bıraktı.


Ve önümüze bakacak olursak...


Evil Dead ile ilgili sırada birçok proje var. Öncelikle, geçtiğimiz sene vizyona giren yeniden çevrim Evil Dead'in bir devam filmi düşünülüyor. Bunun dışında, orijinal seri için yeni devam filmleri düşünülüyor ve başrolde de Bruce Campell'ın olması bekleniyor. Hatta yeni film için Sam ve Ivan Raimi kardeşlerin senaryo yazmaya başladıkları resmen duyurulmuştu.


Son ve en güncel haberimiz ise, başlıktan da anlaşılacağı üzere bir televizyon dizisi serisiyle ilgili. Geçtiğimiz günlerde Comic-Con'dan gelen bir haber, Evil Dead hayranlarını oldukça mutlu etti. Çünkü Sam ve Ivan Raimi kardeşler, Evil Dead'in TV serisi için çalışmaya başladıklarını duyurdu.


Bu duyurunun hemen ardından gözler Bruce Campell'a çevrilmişti. Twitter'da bir hayranı, bu seride de Campell'ın Ash karakterini canlandırmasını istediğini belirtince, Campell'dan da cevap gecikmedi. Cevabı olumlu yöndeydi ve bir de konsept tasarım görseli yayınladı.


Yeni detaylar geldikçe haberdar edeceğiz.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Efsane Evil Dead, Tv Serisi Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement