Efsane Kaleci Buffon, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a Başarılar Diledi - Son Dakika
Spor

Efsane Kaleci Buffon, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a Başarılar Diledi

Juventus'un efsane kalecisi Gianluigi Buffon, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'a başarılar diledi, "Galatasaray'ı takip etmek için artık bir nedenim daha var." dedi.

17.02.2017 14:56  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın kaptanı efsane kaleci Gianluigi Buffon, eski takım arkadaşı Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor'a başarılar diledi. Buffon, "Tudor'un yanındayım, artık Galatasaray'ı takip etmem için çok sıkı bir nedenim var" dedi.

"SAKATLANMASA UZUN VE MÜKEMMEL BİR KARİYERİ OLURDU"

Uzun yıllar Juventus'ta aynı formayı terlettiği Tudor'la ilgili Bein Sports'a tespitlerde bulunan 39 yaşındaki Gianluigi Buffon, "Igor mükemmel bir oyuncu. Çok büyük bir taktik zekası var. Hep en iyisini yapar. Fizik olarak mükemmeldi. Büyük bir karaktere sahip. Bizim takım zincirimizin en önemli parçalarından biriydi. Şanssızdı. Çok sakatlandı. Sakatlanmasa uzun ve mükemmel bir kariyeri olurdu.

"GALATASARAY'I TAKİP ETMEK İÇİN ARTIK BİR NEDENİM DAHA VAR"

Ona buradan büyük bir mesajım var. Bizim Igor'a çok büyük şans diliyorum. Galatasaray'ı takip etmek için artık bir nedenim daha var. Bastır Igor! Bütün Juventus kulübü senin arkanda" diye konuştu.

Efsane Kaleci Buffon, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor\'a Başarılar Diledi

Son Dakika Spor Efsane Kaleci Buffon, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement