Efsane Savaşları AppStore'da Banner Feature Oldu - Son Dakika
Güncel

Efsane Savaşları AppStore'da Banner Feature Oldu

Türkiye'nin en heyecanlı ve aksiyon dolu Mobil Action RPG (Role Playing Game) oyunu Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleri ile geri döndü.

31.07.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleriyle Apple AppStore'da Banner Feature olarak en üst sırada yer alma başarısını bir kez daha kanıtladı. Oyun aynı zamanda "En Yüksek Ciro" kategorisinde de ilk 10'un içinde yer almayı başardı.

Dünyada milyonlarca oyunseverden sonra şimdi de Türkiye'deki oyun tutkunlarının favorisi olan Efsane Savaşları, yepyeni içeriğiyle geri döndü. Tamamen Türkçe olarak yayınlanan ve Türkiye'ye özel yeni karakterlerin de yer aldığı oyun Google Play ve Apple AppStore'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Efsane Savaşları'nda Yeni Dönem Başlıyor

RPG oyun tarzını benimseyen oyunculara eşsiz bir mobil deneyim sunan Efsane Savaşları'nın birbirinden eğlenceli ve farklı yeteneklere sahip 307 kahramanına 3 yeni karakter daha eklendi. Komando Demir, Korkusuz Brusli ve Yenilmez Kaplan karakterleri ile oyuncular ister takımını kuruyor ister özelliklerine göre karakterleri birleştirip "Efsane Karakter"ini yaratıyor.

Oyundaki bir başka güncelleme ise Oto Savaş ve Oto Yetenek modu. Savaşlar sırasında büyük kolaylık sağlayan bu özellikle oyuncular koltuğuna yaslanıyor ve oyunun keyfini çıkarıyor. Oyundaki savaşların artık daha zorlu ve heyecanlı olduğu Efsane Savaşları'nda oyuncular artık dilerlerse Ölümüne Savaş Modu 3-15'ten itibaren başlayabiliyor.

"Tekrar Birleştir" özelliği ile oyuncular iki Efsane'yi birleştirerek oluşturdukları yeni karakteri beğenmez ise Efsane Karakter'i bulana kadar birleştirmeye devam edebilecek. Macera modunda istediği performansı elde edemeyen, başarısız olan oyuncular ise artık "Tekrar Dene" özelliği ile mücadeleye kaldığı yerden devam edebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsane Savaşları AppStore'da Banner Feature Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement