Efsanevi Futbolcu Ali Gültiken Gölcük Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Efsanevi Futbolcu Ali Gültiken Gölcük Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Beşiktaşlı ve milli takım futbolcusu Ali Gültiken ve Yazar ve Senarist Tarık Tufan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

27.11.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan ziyarette Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak ve Gölcük spor Eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş hazır bulundu.

Amatör spor kulüplerini içeren bir projeyle ilgili Gölcük'e gelen Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ali Gültiken ve Yazar-Senarist Tarık Tufan Beşiktaşlılar Derneği'ne yapacakları ziyaret öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i de ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş "Sporcu kişiliği, ahlakı, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla zamanın efsanevi futbolcusunu Gölcük Belediyesi'nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu, futbolculuk hayatında gösterdiği başarıyı, teknik direktörlük kariyerinde de gösterdiğini takip ediyoruz. Bundan sonra da başarılarının devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz forvet oyuncularından olan Ali Kurtuluş Gültiken,. Metin Tekin ve Feyyaz Uçar'la birlikte oluşturdukları ileri üçlü pek çok başarı kazanmış ve isimlerine özel tezahüratlar yapılmıştır. Forvet mevkiinde görev yapmış eski Türk millî futbolcu Ali Gültiken, 1999 yılından itibaren teknik direktörlük yapmaktadır. 2009 yılının ikinci yarısında, Göztepe'de Futbol Direktör'lüğü görevine getirilmiştir. Ayrıca 2010-2011 sezonunda Göztepe'yi, TFF 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e çıkartan ekibin başında yer almıştır.

Tüɾk yazaɾ ve senaɾisti Tarık Tufan, 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdi. Maɾmaɾa Üniversitesi Ortadoğu ve İslam Ülkeleɾi Enstitüsü Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çeşitli gazete ve deɾgileɾde yazılaɾı yayınlanmakta ve bazı televizyon kanallaɾında edebiyat-sohbet tüɾünde pɾogɾamlaɾ sunmaktadıɾ. Yayımlanmış beş adet kitabının yanı sıɾa Uzak İhtimal ve Yozgat Blues filmleɾinin senaɾistleɾindendiɾ.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsanevi Futbolcu Ali Gültiken Gölcük Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement