Efsina, Antalya'dan Yeni İşbirlikleri İle Döndü - Son Dakika
Güncel

Efsina, Antalya'dan Yeni İşbirlikleri İle Döndü

22. Uluslararası Anfaş Gıda İhtisas Fuarı'na katılan Türkiye'nin yeni tuz markası Efsina, doğallık isteyen ve damak tadına düşkün ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

02.03.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANFAŞ'ta Türkiye'nin yeni tuz markasına ilgi büyük oldu

Türkiye'nin yeni tuz markası Efsina, 25- 28 Şubat tarihlerinde Antalya'da düzenlenen 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı'nda büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, fuar süresince Efsina'nın ürün çeşitlerini ve yeniliklerini yakından görme fırsatı buldu.

Fuara ürün gruplarında yer alan 10 çeşit ürünle katıldıklarını belirten Efsina Genel Müdürü Özgür Özdemir, "Amacımız potansiyel müşterilere ulaşmak ve tanıtımımızı yapmaktı. Bunu fazlasıyla başardık. Yurtdışından İngiliz Ticaret Müşavirliği, Almanya, Danimarka ve İsveç'te faaliyet gösteren gıda toptancılarıyla önemli işbirliği görüşmeleri yaptık. Yurtiçinden ise ürünlerimizin satmak isteyen firmalardan çok sayıda bayilik talebi aldık. Ayrıca birçok işletmeci de Efsina'yı restoranlarında kullanmak istediğini belirtti" dedi.

Geçen ay market raflarında yerini alan Efsina'yı 1 yıldan uzun süren pazar araştırmaları, ürün, ambalaj ve marka geliştirme çalışmalarından sonra ortaya çıkardıklarını belirten Özdemir, Efsina'yı raftan alınıp sofraya konulabilecek şıklıkta tasarladıklarını söyledi. Efsina'ya Türkiye'nin her bölgesinde yer alan ulusal zincir marketler ile yerel ve gurme marketlerden rahatlıkla ulaşılabileceğini dile getiren Özdemir, "Ürünlerimizi hem çevre, hem de tüketici dostu yalın ve sürdürülebilirliğe katkı veren ambalajlarla sunduk. Sofrada öğütme serisi için tasarlanmış çok uzun ömürlü, güçlü, sessiz çalışan, gıdaya daha uygun, yıpranmayan, aşınmayan, kolay öğüten, gıda içine parçası düşmeyen seramik değirmen kullandık" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsina, Antalya'dan Yeni İşbirlikleri İle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement