Egafed'e Marmaris'ten Başkan Adayı - Son Dakika
Kültür Sanat

Egafed'e Marmaris'ten Başkan Adayı

Egafed\'e Marmaris\'ten Başkan Adayı

Marmarisli iş adamı Süleyman Erdaş, Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED) Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

11.01.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmarisli iş adamı Süleyman Erdaş, Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED) Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Marmaris bir restoranda gazetecilerle bir araya gelen Erdaş, gazetecilerin gününü kutlarken, EGAFED başkanlığına adaylığını da duyurdu.

EGAFED'in 7'inci Olağan Genel Kurulu'nda aday olacağını ifade eden Erdaş, EGAFED bayrağını bugüne kadar onur ve başarıyla taşıyan arkadaşlarından görevi devralmaya talip olduğunu söyledi.

Erdaş, Marmaris Genç İşadamları Derneği Başkanlığı, EGAFED Genel Sekreterliği, TUGİK Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunduğunu hatırlatarak, arkadaşlarının yeni dönemde kendisinin başkan olmasını önerdiklerini dile getirdi.

EGAFED'i hedefleri ve amaçları doğrultusunda daha da ileriye taşımaya kararlı olduğunu kaydeden Erdaş, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece çözülmeyecek hiç bir sorun bulunmuyor. Bölge olarak istihdama yatırıma ve çağın gerekliliklerine göre işbirlikleri yapılmasının önünü ekip olarak açacağız." diye konuştu.

14 Ocak 2017 Kütahya Hilton Otel'de gerçekleşecek EGAFED Genel Kurulu'na tek liste gidileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Egafed'e Marmaris'ten Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement