Egafed'in 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak'ta Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Egafed'in 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak'ta Gerçekleşti

Egafed\'in 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak\'ta Gerçekleşti

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu’ nun (EGAFED) 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Genç İş adamları Derneği (UGİAD) ev sahipliğinde Uşak’ta gerçekleştirildi.

17.12.2013 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu' nun (EGAFED) 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Genç İş adamları Derneği (UGİAD) ev sahipliğinde Uşak'ta gerçekleştirildi.

Toplantıya EGAFED Başkanı A.Volkan Turgut, UGİAD Başkanı Abdullah Acar, EGAFED Başkan Vekili Süleyman Erdaş,EGAFED Başkan Yardımcıları Mehmet Yabancı, Ertan Sözmener, EGAFED Yönetim Kurulu Üyeleri Tufan Asrav, Atilla Yurtsever, Osman Gök, Erol Akdemir, Osman Baş, Levent Çolak, Kütahya GİAD Başkanı Mithat Delen, Eğirdir GİAD Üyeleri ve Uşak GİAD üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan UŞAK GİAD Başkanı Abdullah Acar "EGAFED Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu belirterek; "Öncelikle Federasyon Başkanı Volkan Turgut'a, tüm katılımcılara,basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, Federasyon toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toplantının basın açıklamasını yapan EGAFED Başkanı A.Volkan Turgut ise " Bu soğuk kış günlerine inat, içimizi ısıtan, yeni ufuklara yelken açmamıza vesile olan toplantılarımızın, 90.Yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere bugün UŞAK'ta bir aradayız. Gerçekleştirdiğimiz her toplantıda sinerji yaratan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak genç işadamlarımızın gücünü ve dinamizmini yansıtmaya çalışıyoruz. 2013 yılının bugün son toplantısını yaparak olumlu olumsuz yansımalarla beraber bir seneyi geride bırakıyoruz. 2013 yılında demokrasi, serbest piyasa ekonomisi ve politik istikrarın sağlıklı ekonomik gelişme için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Kurlarda ve faiz oranlarında yükselme oldu. Merkez Bankası son dönemde daha rekabetçi bir para politikası izlemeye başladı. Merkez Bankası'nın bu tutumunu kuru sabit seviyelerde tutmak istiyor diye algılıyoruz. Ancak ülkemizdeki şirketler bu tür dalgalanmalara karşı artık daha az kırılgan ve daha dayanıklı bir yapıya kavuştu." Dedi.

Turgut 2014 yılında ikisi kesin olmakla birlikte üç seçimin olabileceğinin üzerinde durarak; "Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra 2014'te anayasa referandumu da olabilir. Genç iş adamları olarak Türkiye'nin hem içte hem de dünya gözünde kaderine yön verecek olan bu seçimlerde en doğru kararların verilmesi beklentimizdir. Bugün burada bizlere ev sahipliği yapan Uşak GİAD değerli başkanı Abdullah Acar'a, yönetim kurulu ve üye arkadaşlara teşekkür eder, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Güney Afrika'nın efsanevi lideri Nelson Mandela'nın bir sözü ile bitirmek isterim. 'Eğitim, Dünyayı Değiştirmek İçin Kullanabileceğimiz En Güçlü Silahtır'." dedi - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Egafed'in 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak'ta Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement