Ege Bölgesi Oda ve Borsaları Teftiş Semineri Aydın'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Ege Bölgesi Oda ve Borsaları Teftiş Semineri Aydın'da Gerçekleştirildi

Ege Bölgesi Oda ve Borsaları Teftiş Semineri Aydın\'da Gerçekleştirildi

Aydın Ticaret Borsası, Ege Bölgesi Oda/Borsalarına yönelik uygulamalar, sorunlar ve çözümler konulu eğitim düzenledi.

20.05.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Borsası, Ege Bölgesi Oda/Borsalarına yönelik uygulamalar, sorunlar ve çözümler konulu eğitim düzenledi. Eğitim Gümrük ve Ticaret müfettişleri mesleki dayanışma derneğinin anlatımlarıyla tüm gün devam etti.

Eğitime; Ege Bölgesinden Aliağa Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Uşak Ticaret Borsası, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Söke Ticaret Borsası, Muğla Ticaret Borsası, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, Salihli Ticaret Borsası, Manisa Ticaret Borsası, Turgutlu Ticaret Borsası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Alaşehir Ticaret Borsası, Söke Ticaret Odası'ndan olmak üzere toplam 27 Genel Sekreter ve Muhasebe personeli katıldı.

Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimin açılış konuşmasında Aydın Ticaret Borası Genel Sekreteri Çimen Mutlu "Milletimizce yasta olduğumuz bir günde eğitim gerçekleştirmek durumunda kaldık. Gönül isterdi ki güzel bir günde bir araya gelelim. Buradan Soma'da şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet aileleri, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Seminer hakkında katılımcılara bilgiler veren Mutlu, "Bu günkü seminerimiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı başmüfettişi tarafından, onun bilgi birikimi, tecrübelerini bizlere aktarması ve bizlerin de interaktif katılımları ile sürecek. Teftiş geçireceğimizde nelerle karşılaşacağımız hususunda bilgi sahibi olursak mevcut durumu daha kolay atlatabiliriz. Bu açıdan baktığımda bu eğitimin hepimiz için yararlı olacağına inancım büyük" diyerek katılımlarından dolayı oda ve borsalara teşekkür etti.

Eğitimde teftişlerde oda/borsaların karşılaşacağı kritik öneme sahip konular başta olmak üzere mevzuata ilişkin önemli maddeler anlatıldı. Katılımcıların interaktif katılımıyla gerçekleşen eğitime katılan genel sekreter ve personeller çok yararlı olduğunu ve bu eğitimlerin sıklıkla yapılmasını istediklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Bölgesi Oda ve Borsaları Teftiş Semineri Aydın'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement