Ege'de Sporun Şeref Kürsüsü - Son Dakika
Güncel

Ege'de Sporun Şeref Kürsüsü

Ege\'de Sporun Şeref Kürsüsü

TSYD İzmir Şubesi'nin düzenlediği Ege'de Yılın Spor Ödülleri organizasyonun üçüncüsünde ödüller Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki görkemli törenle sahiplerini buldu

05.02.2015 14:24  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 3. Ege'de Yılın Spor Ödülleri töreni İzmir Tarihi Hava Gazı Fabrikası'nda spor, siyaset, medya ve iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirdi.
Usta spiker Murat Ünlü'nün sunuculuğunu üstlendiği törenin açılışında konuşan TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, Ege'de başarıları ve spora katkılarıyla ön plana çıkmış kişi ve kurumlara hakkını teslim etmek adına 3 yıl önce böyle bir organizasyonu başlatma kararı aldıklarını belirtti. Okumuş, "Medya ve spor dünyasında ayrıcalıklı bir yere sahip TSYD'nin bu organizasyonu gelecek yıllarda geleneksel bir kimlik kazanacak ve Ege'nin spor oskarları olarak anılacak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada ödül alan sporcuları, spor adamlarını ve TSYD'yi kutladı. Kocaoğlu, Altınordu'nun ve Pınar KSK'nın başarılarının İzmir sporundaki durağanlığa moral getirdiğini belirterek, yarım asırdan fazla süredir verdiği destekle Karşıyaka kulübünün bugünlere gelmesinde emeği olan Selçuk Yaşar'a teşekkür etti, uzun ve sağlıklı bir ömür diledi.

Törende KSK Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Başkan Kocaoğlu'nun elinden aldı. Pınar Karşıyaka'nın Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil ettiğine dikkat çeken Yiğitbaşı, babası Selçuk Yaşar'ın spora uzun yıllar sağladığı katkılarla hak ettiği bu ödülün büyük değeri olduğunu dile getirdi.

Dünyada üç harekete sahip ilk sporcu unvanlı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin milli cimnastikçisi Ferhat Arıcan "Yılın Sporcusu" ödülünü Başkan Aziz Kocaoğlu ile İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun elinden aldı.

"Yılın Takımı" Pınar Karşıyaka adına şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı'ya ödülünü İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Yılın Spor Adamı Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan adına Özgür Özgürengin'e de plaketini Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Deniz Dev takdim etti.

"Yılın Teknik Direktörü" İsmail Ertekin'e Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İGC Başkanı Atila Sertel ile usta gazeteci Uğur Dündar, plaketini verdi.

TSYD İzmir Özel Ödülleri'ni layık görülen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ödüllerini spor yazarlarının duayeni Öcal Uluç ile TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Coşkun'dan aldı.

Törene, TFF Ege Bölge Temsilcisi Hamdi Kutval, TÜFAD Başkanı Şaban Acarbay, TÜRFAD Başkanı Bahri Vreskala, Yaşar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Hakan Atis, AA İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş'ın yanı sıra gazetelerin spor müdürleri, spor yazarları ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege'de Sporun Şeref Kürsüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement